Mijn aanbod

In één opslag zie je waarmee je direct aan de slag kunt. Neem vooral de tijd om je te oriënteren. Vergelijk me met andere bureaus en maak een passende keuze die goed is voor jezelf of je team. Voor mij is het gewoon heel belangrijk dat we samen een goede match zijn.

Coaching voor teams

Perspectiefsessie

1 daagse high impact sessie

Soms zit de team-geschiedenis in de weg. Zeker wanneer mensen zich door het verleden angstig of gekwetst voelen. In deze high-impact sessie erkennen we die geschiedenis. Om daarvan los te komen zetten we wel even een andere “bril” op om ernaar te kijken. Meer weten over deze krachtige perspectiefsessie?

Lees meer over de Perspectiefsessie »
Leiderschapscoaching

MT Intensive

3 daagse intensive voor nieuwe helderheid

Het gehele MT aan tafel tijdens een 3 daagse intensive, net even anders. Tijd voor nieuwe helderheid, voor elkaar. Voor losse eindjes en gewaagde ideeën. Omdat stilstaan misschien wel versnellen is.

MT Intensive »
Leiderschapscoaching

1-op-1 Intensive

Elke drie maanden 1 daagse intensive

Liever geen versnipperde gesprekken? Kies dan voor deze optie. Elke drie maanden werken we 1 dag intensief door, tussentijds leggen we 4 losse coachgesprekken vast. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke en zakelijke groei. Je gaat met concrete acties weg en hebt een strategie om het in praktijk te brengen.

Lees meer over 1-op-1 Intensive »
Leiderschapscoaching

MT Buddy

6 Individuele coachsessies, e-coaching en 2 spiegelgesprekken

Wat maakt jou sterk? Als mens, als professional? Je wilt werk maken van je persoonlijke en zakelijke ambities. Onderzoeken wat je nog in de weg zit om dit te bereiken. Met leiderschapscoaching maak je daar werk van. Ik sta naast je als een positief kritische buddy.

Lees meer over MT Buddy »
Voor Professionals

Talenten Lab

Een high impact coachsessie van 3 uur

Voor doorpakkers die werk willen maken van hun talent, die zelf de regie over hun werk en leven willen hebben. Wil je direct meer invloed op je werkplezier en levensgeluk?

Meer over Talenten Lab »