Goed functionerende teams hebben de toekomst.

We hebben behoefte aan wendbare teams, met mensen die goed inspelen op alle veranderingen. Goed samenwerken is daarin cruciaal. We kunnen alle productieve energie meer dan goed gebruiken.

Daarvoor heb je grip op de groei van je team nodig, omdat je daarmee grip creëert op de (bedrijfs)resultaten. Zeker in een tijd waar organiseren van werk verandert, we anders denken over hiërarchie en functiebeschrijvingen hun doel voorbij schieten.

Resultaten komen voort uit bezieling en niet andersom

De meest succesvolle leiders hebben de durf om daarvoor te gaan en begrijpen dat resultaten uit bezieling voort komen.
Die creëren als het ware een groeiplek voor hun teams. Met mensen die blij worden van het zien van vooruitgang en resultaten. Die als de resultaten uitblijven of het even tegen zit, stappen blijven zetten. En zo ontdekken wat wél werkt.

Mensen raken gedemotiveerd bij te veel controle en te weinig eigen inbreng. Ze willen meedenken en zelfsturend zijn waar dat kan. Leiders en teamcoaches zijn er voor om de juiste randvoorwaarden te scheppen. Waardoor medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn.  

Er is iets raars aan de hand

Teams hebben het lastig in onze organisaties. Goed presteren en het goed hebben met elkaar, het is niet zo vanzelfsprekend. Ik voer steeds meer gesprekken over teams waar de rek uit is. En dat gaat ten koste van groei en bedrijfsresultaten.
Het wordt dan trekken en duwen, verbeteringen komen niet meer zo makkelijk van de grond en het werkplezier zie je zo het putje in lopen.
Het kan echt makkelijker. Je wilt met minder moeite meer bereiken? Zodat je weer grip krijgt op de groei van je team en daarmee op de resultaten?

Zet een eerste stap naar werken zoals jij dat wilt, met:


De Frisse Blik Workshop

Een frisse blik op teamenergie. Een gratis proeverij die je laat kennismaken met teamenergie. Soft?  Niets is minder waar. Teamenergie kun je namelijk meten, stimuleren en beïnvloeden. Voor vernieuwen, samenwerken en presteren heb je als team een stabiele hoeveelheid energie nodig. Met dit unieke energieconcept versterk je de mentale kracht van je mensen om tot prestaties te komen. Waardoor er weer beweging en ruimte ontstaat.
Meer over De Frisse Blik Workshop


Een Perspectiefsessie

Is er sprake van weerstand door (oud) zeer? Dit kan verandering soms aardig in de weg zetten. Met een perspectief sessie erkennen we ieders (pijnlijke) ervaringen en vergroten we de veranderbereidheid. Je geeft je team de kans om de emotionele lading te veranderen. Waardoor  er weer ruimte voor de toekomst ontstaat.
Meer over perspectiefsessie


Het Programma – Ontketen Teamkracht

Jouw team weer op eigen kracht. Wat je wilt voorkomen? Teams die vastlopen, waar de rek uit gaat. Dat is heel vervelend om mee te moeten maken. Het maakt wel glashelder hoe de relatie is tussen teamenergie, gedrag en prestatiekracht. Met dit programma creëer je een energiek en bevlogen team.
Meer over Ontketen Teamkracht


Meer informatie

Wil je eerst mij leren kennen en wil je meer informatie, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.