Wil jij ook meer impact als mens, met jouw organisatie?

Als coach help ik leiders die een verschil willen maken. Die met durf een volgende stap willen maken naar levende organisaties. Waar menselijkheid en zakelijkheid samen gaan. Omdat je weet dat jouw mensen het hart van de organisatie zijn.    

En daar is durf voor nodig. Durf om stil te gaan staan, bij de manier waarop je bezig bent? Te overdenken wat je aan het doen bent? Omdat je je realiseert dat stilstaan uiteindelijk vooruitgang betekent.
Als jij een eerste stap zet, zorg ik voor bewegingsruimte. Samen creëren we de groei-omstandigheden waarmee jij met je (management) team de organisatie naar het gewenste resultaat kunt begeleiden.

Omdat ik als leiderschapscoach en transitiebegeleider weet wat er nodig is voor:

  • Meer invloed en energie voor jou als persoon.
  • Méér impact als leider binnen jouw organisatie.

Jij bént de organisatie. Je zit op een plek waar je de kans hebt om iets geweldigs te realiseren. Maar je kunt jezelf niet los zien van je rol: hoe sterker jij als mens bent, des te groter is de impact binnen de organisatie.  

Is je interesse gewekt? Bekijk hieronder mijn drie krachtige coachprogramma’s.

I never lose, I either win or learn.
Nelson Mandela

Drie krachtige coachprogramma’s om uit te kiezen

Als directeur en manager heb je regelmatig te maken met stevige vraagstukken. Je hebt veel invloed en dat gaat samen met een zware verantwoordelijkheid. Je komt dilemma’s tegen die je ook meer persoonlijk kunnen raken. En met wie ga jij dan in gesprek?

Ben je toe aan een friskijker? Dan is leiderschapscoaching een uitkomst. Het resultaat? Groeien als mens, voor gezonde bedrijfsresultaten en rust in je hoofd. Dit zijn de programma’s waaruit je kunt kiezen:


MT Buddy

Voor teamleiders, afdelingshoofden en operational management

  • 6 individuele coachsessies
  • 2 maanden e-coaching
  • 2 spiegelgesprekken

Wat maakt jou sterk? Als mens, als professional? Je wilt werk maken van je persoonlijke en zakelijke ambities. Onderzoeken wat je nog in de weg zit om dit te bereiken. Met leiderschapscoaching maak je daar werk van. Ik sta naast je als een positief kritische buddy.
Meer over MT Buddy


1-op-1 Intensive

Voor senior- en topmanagement

  • 1 jaar
  • 4 x 1 daagse intensive
  • 4 losse coachsessies

Liever geen versnipperde gesprekken? Kies dan voor deze optie. Elke drie maanden werken we 1 dag intensief door, tussentijds leggen we 4 losse coachgesprekken vast. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke en zakelijke groei. Je gaat met concrete acties weg en hebt een strategie om het in praktijk te brengen.
Meer over 1-op-1 Intensive


MT Intensive

Voor management- en directieteams

  • 3 daagse intensive

Het gehele MT aan tafel tijdens een 3 daagse intensive, net even anders. Tijd voor nieuwe helderheid, voor elkaar. Voor losse eindjes en gewaagde ideeën. Omdat stilstaan misschien wel versnellen is.
Meer over MT Intensive


Meer informatie

Wil je eerst mij leren kennen en wil je meer informatie, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.