Wat anderen zeggen …

Martijn Jebbink, Interim Manager

“ Jolanda is een zeer ervaren begeleider en adviseur, met een passie voor organisaties en de mensen die er werken. Ze staat voor haar vak. Daarnaast is verbinding maken voor haar als mens en als professional een missie. Met een open blik en prettige (warme) zakelijkheid gaat Jolanda haar gesprekken aan, op zoek naar krachtige bouwstenen voor de toekomstwensen van de organisatie en haar medewerkers. Met haar aanpak gaat ze voor het verhelderen van de richting, het versterken van (persoonlijke) leiderschap en zelfsturing door ieders kwaliteiten zichtbaar en toegankelijk te maken. Dit doet ze graag op een onderzoekende manier, positief kritisch, ze moedigt aan en houdt een prikkelende spiegel voor.”


Hanneke, Inspectie SZW

“Ik ben aan de workshop Talentgericht Werken deel gaan nemen vanwege een actuele loopbaanvraag. Het was mooi om te zien dat we er allemaal vol zijn ingestapt. Dat kwam o.a. door de goede sfeer en veilige setting die Jolanda weet neer te zetten.

Ik kom voor mezelf tot de conclusie dat ik te weinig stil sta bij wat ik kan en wat mijn talenten zijn. Ik neem het als té vanzelfsprekend. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven. Zo werd het voor mezelf duidelijk dat ik te bescheiden ben over sommige van mijn talenten. Door met mijn talenten bezig te zijn wordt het steeds meer helder wat voor mij belangrijk is.”


Maaike Nuij – Gemeente Den Haag

Ik won bij jou een energiemeting bij een workshop Werkgeluk. Na de meting heb ik een coachtraject gevolgd. Ik had een verdiepend zingevingstraject voor ogen. Ik dacht dat ik dat nodig had en jij keerde dat om. Ik had blijkbaar iets heel anders nodig. Je hebt me gegeven waar ik behoefte aan had, zonder dat ik dat zelf wist. Uiteindelijk zijn we heel praktisch aan de slag gegaan met focus, begrenzen, beïnvloeden en vooral doen.

Het was eigenlijk heel logisch. Je hebt me steeds met hele kleine stapjes nieuwe dingen laten doen. Dat is de echte eyeopener, zoals jij zegt: je hoeft steeds maar 1 nieuwe stap te nemen, 1 actie om weer verder te komen. Het wordt zo heel overzichtelijk en haalbaar. Als je het me alleen had verteld, zou ik er niets mee kunnen. Maar je hebt me alle experimenten in mijn werkpraktijk laten doen. Zo heb ik kunnen ervaren dat het werkt. Het gaat om doen.


Paul

“Als coach is Jolanda erg betrokken, ze beweegt mee, er is veel maatwerk. Ze houdt een stevige spiegel voor, om een laagje dieper aan te boren. Naast de gesprekken viel het me op dat haar tussentijdse opdrachten zo persoonlijk en passend waren. Zo praktisch en haalbaar dat ik het ook echt aan kon gaan. Ik voelde me erg gezien, ze is oprecht geïnteresseerd. Al met al een bijzondere ervaring.” 


Renée Hassink, Interim Manager

“Jolanda Verburgt gebruikt SpectrumEnergiemeting® als instrument. Zij heeft aanvullend de gave om vanuit innerlijke rust vragen te stellen die tot nadenken stemmen. Door de vervullende stiltes in het contact met haar ontstaat ruimte om antwoorden op een dieper niveau te vinden. Door deze diepgang krijgen inzichten een blijvend karakter. Zij helpt vervolgens om de inzichten te verankeren. De ontmoetingen met haar zijn intens, bemoedigend en staan borg voor verdere ontwikkeling als mens en leider.”


Anoniem

“Ik volgde bij Jolanda een training talentontwikkeling daar wilde ik mee verder. Vandaar het coachtraject. Na het coachtraject voel ik me veel steviger, dat heeft zich ook vertaald naar mijn werk. Ik ga bewuster om met zaken, voel me meer betrokken en werk geeft nog meer voldoening. Mijn resultaten in het werk zijn daardoor ook zichtbaarder.”